Mobiltomten besöker Samsungs kunder…

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Om du är en av Samsungs kunder så har du också fått besök av Mobiltomten. Beroende på vilken modell du har på din mobiltelefon så erbjuder Samsung en massa spel och nyttosaker helt gratis under en begränsad tid.

Om du har en Galaxy Note så har du tillgång till bland annat:

Om du är intresserad av att få något av dessa applikationer och spel helt gratis så bör du titta in på Samsung Market så fort som möjligt. Hur länge detta erbjudande står kvar vet jag inte riktigt, så det kanske är bäst att skynda på.

Ha en bra dag!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *