Hjälp världen genom att köpa en ny mobiltelefon!

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Det har redan ramlat in några e-post meddelanden om ITPiratens nya ”annons” på bloggen. Det rör sig om GreenPhone, som är en innovativ säljare på mobilmarknaden.

Förutom att dom har riktigt bra priset på mobiltelefoner, surfplattor och övriga produkter så skänker dom pengar till Läkarmissionen för varje såld produkt. En enda såld mobiltelefon ger exempelvis bidrag till 50 snabbväxande träd i Sudan.

Som ni förstår så ger detta möjlighet att göra gott samtidigt som du beställer din nya mobiltelefon. Givetvis kan du, även om du inte är i köpartagen för en ny mobiltelefon, besöka Läkarmissionen och bidra till det som intresserar dig mest.

ITPiraten.se rekommenderar alla som är intresserade av att hjälpa andra, samtidigt som du får det bästa priset på marknaden, att köpa din nästa mobiltelefon från GreenPhone.

Ha en trevlig natt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *