Galaxy Note första tiden…

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Idag dök alltså min nya Galaxy Note upp i posten. Väldigt passande att det blev på min födelsedag också. Jag var lite orolig över hur den skulle fungera, då många på XDA verkar ha haft problem med sina.

Jag kan dock rapportera att min fungerar utsökt bra utan några som helst bekymmer. Den är inte bara felfri, den är en helt underbar telefon/surfplatta. Ett riktigt mästerverk från Samsung denna gång.

Inte i mina vildaste fantasier kunde jag tro att den skulle vara så underbar som den är. Faktum är att jag sitter och skriver allt du ser här genom handskrift, vilket fungerar underbart enkelt och snabbt.

Bilden här ovanför är tillverkad enbart via pennan på G-Note, vilket är en barnlek eftersom den är så exakt och enkel att skriva och rita med.

”När kommer recensionen då?” Svaret är att den kommer så fort jag haft chansen att hitta alla nackdelar och fördelar. Troligen imorgon kväll alltså.

På återseende då. Ha en trevlig kväll.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *