Den som väntar på något gott…

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

…Väntar oftast för länge….

Igår kl 16.10 fick jag äntligen mina pengar från smsguld.se! Äntligen slipper jag oroa mig över att jag fick känna mig lurad på både guld och pengar. Dock kan jag inte fatta att det skulle ta SEX arbetsdagar från att de meddelat att de betalat ut pengarna tills att jag fick dem!

Tur att de var nog seriösa att betala ut pengarna, men jag står fast vid min åsikt: Har du panik att få in pengar? Sälj tamigfan inte guld och tro att du har dem inom några få dagar! Anordna istället en loppis eller sätt upp lappar om att du skottar snö/klipper gräs/vaktar barn, katter och guldfiskar mot betalning istället. Vad som helst går nog fortare….

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *