”Happy birthday to me!”

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Det låter lite konstigt när man själv skriver det. Men som titeln antyder så är det min födelsedag idag. Jag har redan fått en underbar present av Sara och även från svärmor och svärfar. Vilket jag givetvis tackar och bockar för.

Jag har ju fixat min egen födelsedagspresent i form av en Samsung Galaxy Note från GreenPhone.se. Nu återstår bara resten av denna dagen för att se vad familjen dyker upp med. Man hoppas ju på en ny Porsche i år, men man ska inte hoppas för mycket. Det har ju aldrig hänt tidigare, så… =)

Nåja. Tänkte bara skriva en liten snutt om denna högtidsdag (för mig) och önska er alla er riktigt bra dag.

På återseende inom kort.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *