Benchmarks tillbaka!

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Då det varit lågmärke på benchmarks i år så har vi medvetet plockat bort den sidan för att spara plats. I och med att även Galaxy Note kommer att finnas med på den listan inom kort så har vi återinfört denna efterfrågade sida.

Du hittar benchmarks genom att sätta muspekaren på huvudmeny här ovanför. Eller så kan du klicka här för att komma dit direkt.

Ha en trevlig dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *