Vem ska trösta Knyttet?

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Av någon anledning är det visst den boken som gäller för Axel, kanske inte så svårt att förstå. En underbar bok med text på rim och dessutom de mest färgsprakande bilder som blir helt underbara för små ögon att beundra 🙂 Att den är väldigt läsvänlig för oss vuxna gör det hela ännu bättre!

Axel har hunnit utvecklas mycket under den senaste månaden. Han har två vassa gaddar som han mer än gärna låter oss känna av, nu kan han även krypa! Och fort går det! Han har ett lite speciellt sätt att ta sig fram då han verkligen är på hugget, då står han inte på knäna utan på fötterna (lite som en groda) och tar riktiga språng mot sina mål (oftast Elvis). Ser för häftigt ut! 🙂

Nu har vi även börjat ge en hel del smakportioner och favoriten är till min förvåning mosade ärtor! Även morotspuré är visst supergott för vårt lilla troll. Banan däremot var inte så superintressant (Va?? Banan är ju hur gott som helst!) Får se vad han ska få smaka nästa gång…

Nåja, ville bara uppdatera alla intresserade om hur vi har det här hemma 🙂 Som ni kanske förstår är det full rulle hela dagarna, antingen blir man biten eller nedsprutad med mosad mat. Om inte, så får man springa runt och säga ”Ajaj!” och dra bort bebisen från julgranen, tvmöbeln, Elvis eller något annat som kan tyckas vara spännande att undersöka 🙂 Men det är bara roligt! Och jag menar det verkligen 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *