Anstormning på min Android utförsäljning…

Knappt 3 minuter efter att min annons om att sälja bort min mobiltelefon och surfplatta kom ut på blocket så började telefonen att ringa. Mindre än 1 timme (en timme) senare så var allt sålt och jag måste nu börja leta efter vad jag ska ha i framtiden.

Telefonen ringer fortfarande var 2-3 minut och jag hoppas Blocket skyndar på att ta bort annonsen så fort som möjligt. Det här är ju helt absurt, aldrig förut har jag blivit så nedringd över en annons förut.

Jag hoppas att den nya ägaren till alla prylar blir nöjd och glad. Det är trots allt en riktig julklapp som har gått ut från ITPiraten idag. Den bästa deal man kan tänka sig ur ett rent köpar-perspektiv.

Nu har jag bara 2 st äldre Samsung mobiler att sälja bort innan Android är rensat från systemet och jag kan börja om på nytt med nya saker.

Ha en trevlig dag.