”The Cleveland Show need all the help it gets!” – Family Guy!

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

I det senaste avsnittet av Family Guy så har seriens skapare, Seth, tagit med lite reklam för sin tredje och något bortglömda serie ”The Cleveland Show”. Onekligen har denna något off-topic serie hamnat i skymundan bakom American Dad och Family Guy.

Personligen har jag bara sett två avsnitt av TCS och inget av dessa båda avsnitt var värda att titta på. Kanske har det ändrats på nu när serien är inne på sin tredje säsong?

Varför Seth tog steget och splittrade upp Family Guy i en till avgrening som i princip använder samma rollfigurer som originalserien, förutom att dom är mörkhyade istället har jag ingen aning om. Garanterat är det mer än jag som undrar.

Nåja. framtiden för denna serie återstår att se. Men att döma från Seths försök att göra reklam i sina andra serier framhäver att den inte går så bra som dom önskar.

Ha en trevlig kväll.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *