Ännu en ”all nighter” med Axel…

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Klockan är nu 02.35, Axel ligger och sparkar omkring i sängen och det är dags att kliva upp igen. Han sover ungefär 10-15 minuter, sedan vaknar han igen. Troligtvis är det tänderna som växer. Han har ju redan fått två tänder, så det är inte otroligt att han fått känningar på flera.

Nåja. Jag har i alla fall fått tid att titta runt lite på nätet, se dom där serierna man inte hinner med i vanliga fall. Plus att jag hunnit se några avsnitt av ”The Cleveland Show” som jag spelat in tidigare.

Det hade varit trevligt att sova lite, men det är så här att ha en liten huligan. =)

Jag gissar att man ska ta vara på den här tiden dock. Små barn, små bekymmer, brukar det ju heta. =)

Ha en trevlig natt (… morgon)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *