En liten korrektur angående Kubuntu!

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Jag fick några kommentarer angånde mitt uttalande att Kubuntu inte skulle gå att installera lika enkelt som Ubuntu. Jag vill bara säga att ”I stand corrected”.

Just nu sitter jag på min nya dator med dual-boot Kubuntu/Windows 7, utan några som helst problem och exakt samma sätt att installera som med Ubuntu.

Jag hade också råkat säga att min dator har en I7 processor med 8 processorkärnor. Det ska givetvis vara 4 st processorkärnor och 8 st ”threads”. Dom som inte gissat att jag skrev fel får se sig rättade nu. =)

Ha en trevlig natt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *