Hands-on: Motorola Razr

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Det har pratats mycket om Motorola Razr den senaste tiden. Jag har fått chansen att leka runt med ett exemplar och har några åsikter som skiljer sig från den allmänna uppfattningen.

1. Telefonen är tunn, men den är aldeles för kantig för att ligga bra i handen. Den känns, liksom namnet antyder, vass i kanterna.

2. Baksidan känns plastig och det känns faktiskt som att Samsung Galaxy S2 har bättre kvalité än Razr.

3. Motorola har gjort ett utsökt arbete med telefonens UI, som flyter på bättre än SGS II, trots dom nästan identiska hårdvarorna. Dock har jag bara testat telefonen i en hast, så jag kan inte uttala mig vidare.

Jag kommer INTE att köpa en Motorola Razr. Den enda anledningen är telefonens formgivning, som gör den obekväm och jobbig att hålla i. En designmiss som en mobiljätte inte ska göra med ”flaggskepp” telefoner.

Ha en trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *