Samsung lovar mer än dom levererar – Galaxy Tab 10.1

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Många användare som äger en Samsung Galaxy S2 bestämde sig snabbt att skaffa en Galaxy Tab 10.1. WiFi Direct medför snabba överföringar och dom är väldigt kompatibla med varandra. Dessvärre så verkar Samsung ha varit lite för het på gröten när dom utlovade den här funktionen.

Trots att flera användare letat febrilt på sina plattor så finns det faktiskt inget alternativ för att använda WiFi Direct, den menyn är spårlöst försvunnen. Det står på Samsungs hemsida att plattan har WiFi Direct och det står även med färgglada tryck över orginalkartongen. Men, vad är då Samsungs svar på denna mystiska avsaknad av en nyckelfunktion? Dom väljer att inte svara alls…

När det visade sig att surfplattan som saknar minnesplatser, hdmi utgång (och många andra saker som är standard på många andra alternativa plattor) inte ens har funktioner som Samsung lovar, då blir det irritationer.

För er som inte vet vad WiFi Direct är för något kan jag snabbt beskriva det som en länk mellan två enheter via WiFi, utan behov av routers eller liknande mellanhänder. Överföringen är riktigt snabb (vi har testat mellan två SGS II).

Om Samsung tänkt komma med ett försvarstal angående denna miss så är det dags nu.

Jag återkommer när jag får veta mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *