Prognosen för ITPiraten.se

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Här kommer lite siffror igen, eftersom det fanns några som var intresserade. Tyvärr missade vi totalt när vår nedladdningstjänst passerade 1 miljon filer. Just nu ligger vi på exakt 1.023.880 filer nedladdade, men det var bara ett litet avsteg från dom vanliga siffrorna, som kommer här.

Statistiken avser en jämförelse jan-nov 2010 och jan-nov 2011

Antal återkommande besökare / dag: +650%
Antal besökare / dag: +470%
Antal nedladdningar: +240%
Antal sidvisningar: +710%
Dataöverföring: +260%
Sökmotorträffar (hits): +360%

Som ni ser så är det ljusa tider för ITPiraten.se, något vi tackar alla våra läsare för. 2012 blir ett år med mycket nyheter, tjänster och framförallt tävlingar, något som föll detta år tack vare Samsungs PR avdelning.

Nåja, nytt år, nya ideér.

Ha en trevlig morgon.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *