”100 gånger snabbare!”

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Efter min drastiska makeover av ITPiraten.se så har jag fått några positiva kommentarer. Jag har dessvärre inte haft möjlighet att svara på dom, eftersom jag suttit och lekt med olika Linux distributioner.

Men nu har jag lekt färdigt för idag, så tack för alla kommentarer, helst den som var: ”Nu är ITPiraten.se 100 gånger snabbare”. =)

Ha en trevlig natt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *