Telia ger Turbo till ADSL i Jokkmokk

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

image

Nu är uppgraderingen klar och vi har nu 60 Mbit anslutning. Jag testade med surfplattan och hade 2 (två) armerade betongväggar och ca 20 meter mellan routern och plattan. Ni ser själva resultatet. 🙂

Den nya Thomson routern som Telia erbjuder alla som uppgraderat till den nya standarden fungerar minst 4 gånger bättre än den gamla vita modellen. Trots att den har interna antenner så erbjuder den dubbla signalstyrkan, vilket är välkommet på så många nivåer.

Jag ska göra lite mer tester imorgon, men just nu får ni nöja er med det ”mobila” testet.

Ha en trevlig natt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *