Statistik för Oktober 2011

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Efter vårt nya statistiksystem blev installerat så kan vi konstatera att ITPiraten.se hade 8.604 unika besökare i genomsnitt i oktober i år. Jämför man det med oktober förra året så var siffran 768 unika besökare. Vi verkar vara på uppgång just nu och det kan vi inte tacka några andra än våra besökare och teknikintresserade läsare.

Totalt sett har vi hittils haft 1.386.341 besökare sedan mars 2009 vilket är väldigt trevligt.

Något som vi gärna skulle se mer av är kommentarer och egna blogginlägg. Inte för att vi är emot dom mängder med mail som ramlar in varje vecka (vi anser också att det är ett smidigt sätt att kommunicera), dock blir bloggen lite lidande eftersom den inte verkar ha några läsare. 😉

Ha en tevlig kväll och passa på att skicka upp några inlägg själv på ITPiraten.se.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *