Led Lenser, kvalité utöver det vanliga.

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Det finns miljoner med personer runt om i världen som har upptäckt den höga kvalitén hos Led Lensers ficklampor. Jag är en av dom som använt deras produkter i flera år. Denna gång har jag satsat lite extra då jag köpte en Led Lenser P14 nyligen. Dom är definitivt inte dom billigaste eller starkaste ficklamporna man kan få tag på, men dom håller en oöverträffad kvalité.

Led Lenser P14 har en CREE lysdiod som genererar över 200 lumen. Räckvidden på ljuset är strax över 300 meter och dom 4 AA batterierna räcker i ungefär 70 timmar. Möjligheten att kunna använda vanliga batterier i Led Lensers ficklampor har alltid varit till en stor fördel. I USA används dom tysktillverkade lamporna av både militär och polis. I Sverige används dom huvudsakligen av polisen.

Om du är en av dom få som inte har hört talas om Led Lenser så rekommenderar jag varmt att du tittar runt lite på YouTube och Google efter information. Att köpa en Led Lenser är att köpa ett mästerverk av Tysk ingenjörskonst.

Ha en trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *