Läsarfråga: Codename 42?

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Igår när jag besökte ITPiraten.se så fanns det ett menyalternativ som det stod ”Codename 42” på, men nu är den borta. Vad var det för något?” – Tommy

Hej Tommy (och alla andra som undrade).

Codename42 är ett projekt som är avsett för medarbetare och programmerare på ITPiraten.se och blev av misstag taggad som offentlig när jag gormade runt på servern. Som ni märkte så fanns det ingen access till något material eller information, vilket berodde på att vanliga medlemmar inte normalt ser dessa avdelningar på ITPiraten.se.

Vi planerar att inom kort tillåta viss information till V.I.P medlemmar, så att dessa kan se vilka projekt som för närvarande pågår. Vanliga medlemmar kommer att få information om projekt då dessa blir publika.

Jag ber om ursäkt för förvirringen detta skapade, men nu är allt tillbaka till den vanliga ordningen.

Ha en trevlig kväll.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *