Läsarfråga: Warez, keygens och filmer?

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Jag registrerade mig just på er hemsida och undrar var man kan ladda ned filmer, keygens och annan warez?” – Bohre56

Hejsan.

Jag måste dessvärre informera att du då hamnat helt och hållet fel. Här finns inget av det ovan nämnda. Om du skulle råka på illegalt innehåll så föreslår jag att du tar kontakt med mig så att jag kan rätta till felet. Om du hade läst lite så hade du snart insett att ITPiraten.se inte avser att vi begår illegala handlingar, lika lite som Kioskpiraten.

Vi har sett en uppsjö med folk som hopas vid ”Nedladdningar” i hopp om att hitta ett guldkorn. Just därför är den avdelningen ”dold” tills vidare. Den finns alltid på downloads.itpiraten.se om ni önskar hitta den igen. Men eftersom många sidor försökt att ”hotlänka” dit så tog vi bort den från menyn.

Ha en trevlig kväll.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *