Total Commander, nu även till Android.

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Alla som har en PC hemma känner troligen till Total Commander eller Windows Commander. För er som missat denna underbara skapelse kan jag avslöja att det är en fantastisk filhanterare, som nu även kommer till Android. Förutom vanliga filhanteringar i split fönster så stödjer även Total Commander för Android FTP överföringar, nätverkshantering och mycket mer.

Jag har personligen bökat runt med Total Commander Release Candidate 2 ett tag nu. Den har fungerat perfekt för mig, förutom att vissa statusfält inte uppdaterar som dom ska vid kopiering. Du ser filöverföringar, men inte tid till alla filer är färdiga exempelvis. Detta är ingen orsak att inte använda denna smidiga skapelse.

Du kan ladda ned en kopia av Total Commander till Android via ITPiraten Downloads (inloggning krävs), eller genom att Googla runt lite. Total Commander finns inte för nedladdning på Android Market ännu, men enligt uppgift från programmerarna ska den finnas där när alla tester är klara.

Ha en trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *