iOS faller medan Android klättrar…

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Färska siffror från analysföretaget CEM4Mobile Solutions visar att iOS håller på att tappa sitt fotfäste i scandinavien. Dom faller inte lika fort som andra analysfirmor befarade för några månader sedan, men användarbasen krymper.

Samtidigt som iOS faller med 1-2% varje månad så ökar Android sin skara med 2-3% i månaden. Windows Phone lyser fortfarande med sin frånvaro på den stora marknaden, vilket är en tråkig nyhet för alla Windows fans.

I och med Microsofts uppköp av Compal så har dom nu möjlighet att rida på Googles våg utan att behöva anstränga sig. Något som många, inte minst Google själva, anser vara nytt lågmärke för Microsoft. I och med deras senaste patentuppköp så äger nu Microsoft totalt 11 patent som påverkar Android.

Personligen har jag personifierat dom olika bolagen som Android (nörden), Apple (wall street puppyn) och Microsoft (mobbaren). Ju mer jag gör djupgående sökningar på vad dom håller på med, desto mer säker är jag på dessa peronlighetsdrag.

Ha en trevlig eftermiddag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *