Det ser inte ljust ut för Nokia eller Windows Phone…

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

I heta debatter så kan man läsa sig till att Nokia inte ligger bra till i mobil-racet. Dom presenterar sina nya Windows telefoner imorgon i London, vilket säkerligen kommer att resultera i en fin initiell försäljningssiffra. Dock förutspår experter att trots miljoner sålda telefoner så kommer inte Nokia att kunna vända den nedåtgående trenden.

Nokia har nu gått från att vara världens största, med marginaler, till att vara en knapp ledare. Trots förluster på över 1 miljard kronor så anser Nokia själva att det inte är så illa som det ser ut.

Microsoft gör inget större väsen av sig på den Europeiska marknaden, vilket knappast talar till Nokias fördel. Men ska sanningen fram så är i alla fall Nokia det enda givna alternativet för oss som tänkt testa Windows Phone.

Det blir spännande att se vad Nokia har att presentera i London. Något jag vet att jag inte är ensam om att tycka.

Ha en trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *