Kunskap är makt…

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Jag har alltid funderat varför vissa människor läser så mycket böcker. Jag har emellertid fått reda på att läsa böcker ger kunskap och kunskap är makt. Något som dessa bokläsande människor inte har tänkt på är att makt leder till korruption. Korruption är ett brott och brott lönar sig aldrig.

Som slutsats kan man fastställa att genom att läsa böcker så blir man en fattig brottsling. Vilket ingen egentligen vill vara.

Tänk på det nästa gång du tar upp en bok.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *