Navigon på surfplattan?

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Många har frågat mig om det är möjligt att köra Navigon på surfplattan. Jag kan rapportera av egen erfarenhet att detta fungerar perfekt. Dock kan det bli problem med att ladda ned kartorna igen, något som jag givetvis hittat en lösning på.

Om du har Navigon på din Android mobiltelefon så laddar du ned Navigon Fresh och laddar ned dom senaste kartorna till din mobiltelefon. Efter detta så använder du en dator eller din surfplatta för att ansluta till mobiltelefonen. På telefonen hittar du en katalog som heter ”Navigon”. Kopiera den katalogen till surfplattan och voila, du har Navigon på surfplattan också.

Kom ihåg att du inte behöver köpa Navigon ytterligare en gång för att använda den på dina enheter, det räcker med en gång. Genom att lägga till din surfplatta på market under samma användarnamn och lösenord som din mobiltelefon så kan du nyttja appar som du köpt till din telefon på surfplattan och vice versa.

Hur du gör i detalj kommer jag inte att gå in på. Om du får problem med att lista ut hur du ska göra så hör du helt enkelt av dig till mig så fixar vi det tillsammans.

Ha en bra dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *