Hejsan, från Splashtop!

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Testar appen Splashtop till min nya surfplatta. Väldigt intressant koncept och det verkar fungera riktigt bra. För mer information om detta perfekta program till Android tablets så rekommenderar jag att du letar på nätet.

Om detta är intressant för dig så bör du köpa programmet snarast, då den för tillfället är på rabatt för enbart 26 kronor. Finns på market och flera miljoner användare kan gå i god för hur bra den fungerar.

Ha en bra dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *