Långsam laddning… (uppdaterad)

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Jag har fått några klagomål på att ITPiraten.se laddar långsamt på mobiltelefoner och surfplattor, vilket är något jag tar på allvar. Efter att ha testat själv visade det sig att dom som klagat har rätt i att göra så. Dom aktiva elementen på ITPiraten.se är inte bra för mobila läsare.

Jag kommer att programmera om sidorna och göra sidorna mer anpassade för mina mobila vänner. Ni kan vänta en ny version av hemsidan inom dom närmaste dagarna.

Nu ska jag tänka lite, så vi hörs lite senare.

 

Uppdaterad: Nu är det fixat. Det visade sig att det var min transparenta meny som gormade till det för mobila webbläsare. Nu har jag skrotat den och sidorna laddas minst dubbelt så fort. Jag har själv gjort test med min Galaxy S2 och Acer Iconia.

Jag ska fixa till menyn bättre lite senare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *