En skidbacke i öknen?

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Jag måste bara skriva om en sak jag såg på TV nyss. Det handlade om en skidbacke, mitt i Dubai. Det var en skidbacke på 22.5 kvadratkilometer, inomhus, i Dubai, med en temp på -1 grad er medan utomhus temperaturen är +42 grader.

Jag är långt ifrån ett matematiskt geni, långt ifrån, men till och med jag kan räkna ut att det rör sig om enorma driftkostnader. Jag fick dessvärre inga siffror på det, vilket jag anser borde ha nämnts någon gång under reportaget.

I och för sig var det ju i Dubai och där är ju pengar något man använder som toalettpapper, verkar det som.

Nåja, det var bara det jag ville säga.

Ha en bra dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *