Review av iPhone 4S…

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Apple iPhone 4S har nu blivit testad av den något ”apple-ska” Engadget. Men, är dom imponerade över denna nya innovativa sak från Apple? Låt oss undersöka saken. Här nedanför finns en video rörade hårdvara.

Här hittar du en jämförelse mellan Siri och konkurrenternas alternativ.

Som en sammanfattning kan man säga att nyheterna är få, hårdvaran imponerar inte speciellt mycket och bara dom som är intresserade av att ha det senaste rekommenderas att ”byta upp sig” från iPhone 4 till S modellen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *