Samsung har verifierat ICS presentationen.

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Den 19:de oktober så drar Google/Samsung igång sitt event där som ska presentera det nya Android ICS operativsystem och lite andra saker. Allt kommer att sändas live via YouTube.com och sändningen hittar ni på youtube.com/android, givetvis.

Till skillnad från Apple så försöker inte Google hålla sina presskonferenser hemliga och med ett begränsat antal inbjudningar. Här är vi alla välkomna att vara med, något som känns lite mer vettigt om man vill att folk ska veta om vad som händer i framtiden.

Jag lägger också in en rolig film här…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=RX4btquQzUE&w=520]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *