Samsung säljer Galaxy S II för 2 dollar i Australien…

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Samsung har satt upp en temporär affär några meter från Apples i Australien. Dom har erbjudandet att dom 10 första kunderna varje dag får köpa en Samsung Galaxy S II för 2 dollar (ca 12 kr), vilket redan har dragit längre köer än hos Apple.

Kontraktet på Samsungs temporära affär löper endast tre veckor, men jag tippar på att många får sig en tankeställare och kanske satsar sina pengar på rätt telefon när det finns alternativ.

Att vara en av dom 10 första har ju sina fördelar, men samtidigt så hindrar det inte dom kunderna från att även köpa en iPhone 4S på releasedagen.

Vad som kommer att hända får tiden utröna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *