Någon som vill låna ut sin Ferrari?

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Sara hittade idag en intressant sak på Bröllopstorget, jag var tvungen att lägga upp det här också…

Hej! Jag håller på att hjälpa min väninna att planera hennes bröllop. Behöver hitta någon som kan tänka sig låna ut sin Ferrari, gärna cab, bröllopet kommer bli i italiensk stil. Får max kosta 500:- för hela dagen. Tacksam för hjälp!

Jag kommer att bjuda över detta erbjudande och betalar 600 kr om dagen för att få låna en Ferrari Cab. Jag lovar att boka upp den för en vecka också, så det blir ju lite mer värt… =) Det är bara att höra av sig till urban@itpiraten.se.7

Ha en bra dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *