…Måste bara tillägga…

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

…Läste just igenom livebloggen från förlossningen. Insåg att jag mindes helt tokigt och att jag egentligen inte hade en aning om att jag faktiskt kämpade rätt så rejält med värkar och dropp… Jag blev faktiskt riktigt nervös då jag läste om det!

Men på något sätt måste jag ju ha lyckats ta mig igenom alltihop. Men trots att jag inte minns allt jobbigt och först nu känner den där känslan att ”Hur f-n överlevde jag?” så står jag fast vid min mening då folk frågar mig om förlossningen: Det var väl ingen konst? Allt gick som en dans och även om det gjorde fruktansvärt ont ibland så är den smärtan både borta och värt det hela!

Gud vad jag är glad över Urbans stöd! Utan honom hade det nog varit betydligt värre än vad det var 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *