Ett hjärtligt tack till alla som kom till Axels dop.

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Vi tackar alla som kom på Axels dop idag, men vi tackar även dom som inte hade möjlighet att komma. Inom kort så kommer vi att lägga upp lite bilder från dopet, men vi väntar fortfarande på att få in bilderna från våra vänner och bekanta.

Än en gång. Tack för att ni kom på dopet och ville uppleva en hörnsten i mitt, Saras och Axels liv.

Ha en underbar dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *