Dopdag

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Idag döper vi vår lilla Axel 🙂 Det blir i Gamla kyrkan med de närmaste.

Även om dopet först är kl 13.00 sitter jag här färdigfriserad och sminkad (tidspessimist som jag är vågar jag inte riskera att somna om och lita på att jag hinner bli klar på bara tre timmar). Axel, Elvis och Urban ligger dock i sovrummet och myser fortfarande 🙂

Dagens schema:
8.00-11.00 – vänta på att Axel ska behaga vakna

Därefter – mata, byta på, klä på (ev bada om vi hinner) Axel

12.00-12.30 – åka iväg till kyrkan tillsammans med gudmor Lisa

13.00 – dop

Därefter – fika på Församlingshemmet med allihop 🙂

Långt därefter – öppna min ännu inte köpta chipspåse, slänga mig på soffan samt finna kraft för den stundande förrådsrensningen… Vet ni med er redan nu att jag har något ni vill ha, hör av er så kanske jag har lust att sälja/ge bort skiten (karl, barn, hund och lägenhet stannar dock hos mig) 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *