Phew, ny design uppe…

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Nu har jag äntligen fått upp den nya designen. Det tog nästan 2 timmar att färdigställa det här nya temat. Det som är speciellt med just denna design är att jag med enkelhet kan skifta färger och det generella utseendet, utan att behöva designa om något överhuvudtaget.

Detta medför att jag kan ändra till julfärger, vinterfärger och liknande utan att behöva ödsla mer än 5 minuter. Perfekt för en som inte har speciellt mycket tid att sitta framför datorn nuförtiden.

Ha en trevlig kväll och missa inte att rösta på det nya temat här nedanför till höger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *