ITPCD läggs ned på grund av Ubuntu One.

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Idag lades ITPiraten Cloud Drive projektet ned. Det finns mycket bättre och smidigare lösningar i dagsläget, vilket gör att vi inte kan konkurrera med någon på detta område. Den huvudsakliga orsaken sägs vara Ubuntu One. Som förutom att den är helt gratis även erbjuds på alla möjliga plattformar i dagsläget.

Om vi ska återuppliva projektet så kommer koden att baseras på Ubuntu One istället för vår egen, vilket säkerligen ger oss en puff i rätt riktning.

Vi passar på att tacka alla beta testare som kommit med både positiva och negativa inlägg. Vi fortsätter att experimentera och hör av oss så fort vi påbörjat vårt nästa projekt.

Ha en bra dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *