Microsoft gör sig redo att lägga ned Windows 7…

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Idag när jag surfade runt för att få lite mer funktionalitet i mitt nya Windows så fick jag ett meddelande som bekräftade vad jag hade trott en längre tid.

”The Windows Live Gallery has been retired. In order to focus support on the much richer set of opportunities available for the newest version of Windows…”

Att dessutom Microsoft inte ger stöd åt dual-boot med deras Windows 8 Developer preview är lite svagt. Då man måste göra en återställning med sina rescue skivor för att få tillbaka Windows 7 igen så tror jag många väntar på att den äkta Windows 8 ska komma ut.

Nåja. Trist är det när ett så pass nytt operativsystem kasseras i förtid. Dom hade i alla fall kunnat vänta tills Windows 8 officiellt släppts.

Ha en trevlig kväll.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *