Hej verkligheten!

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Nu har jag äntligen nått den punkt där jag verkligen klarar mig utan Facebook. Efter många månader (kanske tillockmed år) har jag beslutat mig för att ta bort mitt konto och därmed välja bort möjligheten, och skyldigheten, att läsa mina vänners, bekantas och folk jag aldrig träffats statusuppdateringar.

Jag är alltså fri från att veta vad X åt till frukost, vilken färg Y:s hunds spya är eller hur less Z är på livet. Härligt härligt!

Vill ni mig något hädanefter -räds inte för att ringa, smsa, maila eller helt sonika hälsa på! Jag bet er inte på facebook, jag biter er inte heller irl 😉

2 reaktioner på ”Hej verkligheten!”

  1. Tummen upp för det valet. Kom bara ihåg att inte försöka logga in på Facebook igen. Då tar dom det som att du ångrat dig och återaktiverar ditt konto automatiskt igen. Så snälla är dom på Facebook. 😯

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *