Nytt webhotell…

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Det är många som hört av sig och klagat över långsamma hastigheter på ITPiraten.se igen. Dessvärre ligger detta utanför min kontroll, då jag inte driver servern själv utan använder mig av One.com.

Jag har varit i kontakt med One.com vilka fixade till problemet tillfälligt, men nu verkar det alltså som att det är tillbaka. Jag ska göra lite trafik-analys när jag kommer hem från jobbet idag. Om det visar sig att det är problem med hastigheten så ska jag leta efter ett alternativt webbhotell att ha mina domäner på.

Jag återkommer med orsak/beslut inom kort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *