En sömnlös natt…

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Det är ingen bra kombination att ha en liten bäbis samtidigt som man har en hanhund med en bunt löptikar runt om. Axel kan inte sova då Elvis sitter och piper, gnäller och skäller. Jag antar att 3 timmars sömn får räcka för idag, jag ska ju trots allt bara krypa runt på blöta plåttak, så jag behöver ju ingen koncentration överhuvudtaget…

Detta kommer att bli en intressant dag, minst sagt…

Ikväll när jag kommer hem ska jag börja nästla upp dom läsarfrågor som ramlat in under den senaste tiden. Jag ber om ursäkt för att jag inte hunnit besvara många av breven från den senaste veckan. Jag ska skärpa mig. =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *