Inbrott i Jokkmokk under natten.

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Tjuvarna har haft party i Jokkmokk inatt. En bil stals, inbrott på flera ställen, inklusive Jokkmokks LBC garagen. Polisen misstänker att det är samma personer som utfört alla inbrott och via privatpersoner så lyckades dom stoppa den stulna bilen som var på väg mot Bodenhållet.

Dock hann tjuvarna smita till skogs innan Polisen hann få tag i dom.

ITPiraten.se uppdaterar detta inlägg så fort vi får veta något mer.

Dom ställen som haft inbrott inatt är:

1. Bagge Bygg AB – Verktyg stals.

2. Nya Bilcenter – En svart Audi S4 med reg nr TNB 382 stals + Växelkassa.

3. City Konditoriet – Växelkassa stals, övrigt ökänt.

4. Jokkmokks LBC AB – Inbrott i garage, inget känt stulet.

5. Okänd plats

Förövaren/förövarna beräknas enligt Polisen vara kända personer med bra lokalkännedom. Dom befinner sig för närvarande på fri fot och bilen som stals från Bilcenter i Jokkmokk har återfunnits på en avstickande väg från riksväg 97 mot boden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *