Mina killar

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

 

14 veckor. Vi passar på att ha lite mysmorgon framför tvn innan dagen börjar på allvar.

Elvis håller koll på Axel så att han sköter sig 🙂 Jag har tur som har en sån bra barnvakt!

13 veckor. Pappa och Axel tar lite killsnack ett tag. Men vem kan lyssna ordentligt då pappa har så roligt skägg? 😉

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *