Inga röster?!

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Idag när jag kom hem från jobbet så tänkte jag kolla hur det gick med röstningen på hemsidan. Till min förskräckelse så hade ingen röstat med det nya systemet. Det visade sig rätt så fort att det var mitt fel, jag behövde bara bocka bort ett alternativ så dök rösterna upp automatiskt.

Enligt röstningen som den ser ut just nu så är det väldigt få som tror att jag får tillbaka min surfplatta i helt och fint skick. Dom flesta verkar tro att Anovo bara kommer att uppgradera mjukvaran och skicka tillbaka den.

Nu väntar jag bara med spänning på att Anovo ska visa ett livstecken och höra av sig angående vad som händer med min Galaxy Tab 10.1. Som jag förstår det av inofficiella källor så är det högtryck på Anovo just nu, vilket gör att dom faktiskt lämnar bort arbete till andra företag för att hinna med alla serviceantaganden.

Min status för reparationen är fortfarande ”Tillfälligt avstannad”. Jag ska ta kontakt med Samsung och fråga dom närmare vad Anovo väntar på. Vi får se vad dom säger.

Ha en trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *