Dags att rösta!

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Jag har suttit och försökt få in ett logiskt röstningssystem på ITPiraten.se ikväll. Jag tror jag lyckades till slut, vilket nu betyder att alla medlemmar kan rösta på lite olika saker som läggs upp.

Själva röstningen hittar du till höger om denna text, längre ned på sidomenyn. Denna veckas röstning handlar om hur min surfplatta kommer tillbaka från Anovo. En av dom som valt det vinnande alternativet kommer att vara med i utlottningen av ett @itpiraten.se mailkonto.

Så, sätt igång och rösta nu och glöm inte att logga in innan du röstar så vi vet vem som vinner kontot.

Ha en trevlig kväll.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *