Klarna, så klart!

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Idag var jag tvungen att kontakta Klarna, eftersom mitt paket med mitt tactical sikte till pistolen ramlat genom DHLs fingrar. Jag var lite orolig eftersom i paketet så ligger det en faktura som ska betalas. Knappt en minuts väntetid och sedan tog det ytterligare 2 minuter innan allt var löst.

Klarna skulle själva ta kontakt med butiken jag handlade ifrån och skickar en räkning till DHL för paketet dom tappade bort. Helt fantastiskt smidigt måste jag säga. Jag trodde faktiskt att fakturan skulle betalas och att jag sedan skulle sitta och vänta på att få tillbaka pengarna i efterskott. Det enda Klarnas kundtjänst sa var: ”Du ska ju inte betala något, du har ju inte fått några varor. Vi fixar det och du behöver inte oroa dig för någon faktura.”

Klarna får nu 5 av 5 ITPoäng och deras kundtjänst får samma betyg!

Ha en trevlig kväll.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *