”Hello there Sony Ericsson, it’s Frank!”

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Ni har säkert sett reklamen mer än en gång. Fåret Frank ringer upp stackars Sonny Eriksson och vill beställa 50.000 telefoner. Tele 2 har fått sin frontfigur lite större än vad man hade trott vid första anblick och han har äntligen fått sin vilja igenom. En specialdesignad Sony Ericsson telefon.

Telefonen är en Xperia Mini med ett skal i ull, svart ull. Förutom att telefonens yttre har blivit ”ulligare” så har Frank även satt sin prägel på insidan. Allt från ringsignaler till larm och appar är ”Frank Approved”. Bland dom roligare apparna i telefonen ingår en där du kan busringa dina kompisar och få Frank att prata med dom.

Telefonen säljs utan abonnemang för runt 2.600 kr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *