Mer bilder :)

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

11 veckor. Har fått en liten ”stol” som han kan träna att hålla balansen i 🙂

12 veckor, och det kliar alldeles hemskt i munnen vissa dagar. Sån tur att vi införskaffat härliga bitringar!

13 veckor. Ligger på sin absoluta favoritplats, i badbaljan! Det är lyckan att få flyta runt och plaska i det härligt varma vattnet för att sedan bli inoljad, masserad och insvept i en härligt varm badrock (vem vill inte bli bortskämd på det viset?)

Avslutar med en bild på min stoooora mamma-mage, ca en månad innan Axel föddes 🙂 Det var en härlig tid, trots ryggont och brist på rörlighet. Ska nog inte klaga, jag klättrade ju i hyllorna på konsum ännu några dagar efter att denna bild togs!

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *