Tänkvärt…

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

En vän (tillika kusin) påminde mig idag på Facebook om hur många titlar vi människor har utan att tänka på det. Detta är något jag ska försöka komma ihåg de där gångerna då man känner sig som ingenting alls.

Jag är visst inte bara Sara. Jag är storasyster, dotter, barnbarn, systerdotter, brorsdotter, kusin, vän, bekant, sambo, mamma, matte, ”svärdotter”, ”svägerska” och granne. Tidigare har jag varit kollega, lärare, elev, skol-/ och studiekamrat.

Någon dag kanske jag är mer, eller mindre, än allt det där. Det blir ett senare bekymmer, huvudsaken är att jag har en viss roll i ganska många människors liv. Det känns tryggt tycker jag 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *