Urbans Lag slår till, igen…

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Efter lite forskning angående mitt tactical system till min Glock 17 så fick jag följande information.

Den 8:de skickades paketet från Malmö. ”Din sändning har sorterats och lämnat DHLs avgående terminal klockan 16.48.

Den 13:de konstaterades det att sändningen saknas i Gammelstad. En abnormal händelse tydligen, men inte för mig. Jag hade förväntat mig det här. =)

Nu ska jag bara ta kontakt med företaget jag köpte tactical systemet från, vilket kan vara intressant då det är ett företag utomlands. =)

Vi får väl se hur det går det här.

Ha en bra dag.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *